Monday, May 11, 2009

Dari Wanita Untuk Wanita

Wanita umpama sekuntum bunga
Ditaman harum mewangi
Segar menyeri diserata dunia

Lembut wanita kerana tutur katanya
Mesra wanita kerana senyumnya
Cekal wanita kerana beraninya
Patuh wanita kerana setianya

Sayang wanita kerana sifat keibuannya
Lemah wanita kerana air matanya
Sabar wanita kerana imannya
Dendam wanita kerana cemburunya

Iklas wanita kerana sifat lemahnya
Kasih wanita kerana belaiannya

Tanpa wanita lelaki lemah
Kerana wanita lelaki kalah
Hati wanita umpama kaca
Kalau terhempas berkecai lah ia

Nukilan
EINAHS
SEREMBAN
APRIL 2000

CARA PESANAN DIBUAT

Cara Membuat Pesanan

- Bagi harga dan sebutan harga adalah dialu alukan untuk menghantar pesanan ke :-
norbadanita@yahoo.com

- Setelah menghantar pertanyaan di norbadanita@yahoo.com anda akan menerima pengesahan pesanan didalam format email , dimana pihak DLIA JANE COLLECTION akan memaklumkan berapa bayaran yang akan dikenakan .

- Perkara yang paling utama yang perlu ada didalam email tersebut adalah ,
1- nama penuh
2- Alamat Penghantaran
3- No Phone
4- Stok Yang Ingin Diorder

- Sistem Booking atau simpanan pesanan hanya boleh diguna pakai dalam tempoh sebulan , walaubagaimana pun pembayaran 50% adalah diperlukan bagi tujuan simpanan product tersebut .Dimana setiap akhir bulan setiap bulan adalah tarikh terakhir untuk membuat penyelesaian bagi baki yang diletak kan .

- Semua pembayaran deposit tidak akan dipulangkan kepada pembeli , jika pembeli gagal mematuhiu syarat penyimpanan barang selama tempoh yang telah dimaklumkan .

- Jika anada mempunyai masaalah sila hubungi terus atau sms kepada saya ditalian
017-3598971 untuk jawapan lebih detail .

- Apabila telah mendapat pengesahan bagi kos yang terbabit , sila nyatakan samada melalui ;
1- SMS - Nyatakan yang anda telah melakukan transaksi sejumlah RM?? , pihak DLIA JANE akan memaklumkan kepada anda sama ada telah terima pembayaran atau sebaliknya secepat yang mungkin - jawapan kesahihan ini akan mengambil masa diantara 10-15 min sahaja , jika ianya dilakukan semasa waktu pejabat yakni dari pukul 9.30am ke 5.30 pm .

Manakala jawapan sebelum atau sesedah waktu tersebut hanya akan dimaklumkan pada keesokan harinya .Jangan risau semua transaksi adalah tulus dan nyata , anda dinasihatkan unt menyimpan bukti pembayaran .( Jika ada masaalah yang timbul).

Penghantaran

- Semua penghantaran akan dibuat dalam tempoh 24 jam dari proses pembayaran dibuat dan penghantaran kesemuanya menggunakan khidmat penghantaran Bungkusan Laju SKYNET .

- Kos penghantaran adalah sepenuhnya ditanggung oleh pihak pembeli , dan kos penghantaran hanya akan dimaklumkan oleh pihak DLIA JANE COLLECTION setelah alamat penghantaran diperolehi .

- Tempoh penerimaan bagi penerima parcel adalah 24jam dari tempoh penghantaran dibuat atau palaing lewat 36jam . ( kawasan pendalaman mengambil masa 2 hari bekerja )

Fungsi Blog TUDUNG DLIA JANE

Pengenalan

- Blog TUDUNG DLIA JANE ini diwujudkan untuk memenuhi keperluan bagi pembeli pembeli yang sentiasa berurusan dengan keluaran DLIA JANE , dengan adanya blog ini diharapkan kita semua dapat lebih dekat antara satu sama lain .

- Setiap keluaran TUDUNG DLIA JANE yang baru akan dipaparkan disini , bagi memudahkan kan anda pengikut setia DLIA JANE melihat perkembangan terkini dan juga infomasi infomasi yang berguna sesama kita .

- Anda juga adalah digalakkan sama sekali untuk mempromosikan blog ini kepada sahabat dan kenalan

- Perlu diingatkan sebarang penggunaan gambar didalam web ini adalah hak milik pihak DLIA JANE COLLECTION tidak dibenarkan sama sekali diguna pakai tanpa memperolehi kebenaran dari kami .

- Setiap persetujuan yang diperolehi , adalah tidak boleh dipindah milik dimana anda tidak dibenarkan sama sekali untuk mengubah setiap ayat didalam gambar yang diambil tanpa kebenaran dari pihak DLIA JANE